Online rulett variációk

Home Forums Info Hub Online rulett variációk

 • This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #8716 Reply
  Jazmin Mezei
  Guest

  Amerikai és európai rulett
  A klasszikus rulettjátékok a szokásos szabványokat követik: 1-től 36-ig, szimpla vagy dupla nulla, majd piros vagy fekete, páros vagy páratlan tétek.

  Ami a fogadási lehetőségeket illeti, a páros/páratlan és a piros/fekete kivételével a játékok nagyjából megegyeznek, kivéve, hogy a 00 hozzáadása jelentősen növeli a ház előnyét az amerikai változatban. Az európai rulettnél 2,70% a ház előnye, míg az amerikai rulettnél 5,26%. Ha a színekre vagy az odds and párosra fogadsz, akkor ugyanolyan páros pénzt kapsz. A számoszlopokra – lényegében a számok egy-egy harmadára – történő fogadás 2/1-es nyereményt fizet. Az egyetlen számra történő kifizetés azonban 35/1-re emelkedik.

  Francia rulett
  Az online kicsit ritkább francia rulett az európai ruletthez hasonló, egyetlen nullával, de néhány különbséggel. A francia rulett a “La Partage” szabályt alkalmazza, ami azt jelenti, hogy ha a golyó a nullára esik, akkor csak a tét felét veszíti el. A francia rulettben is érvényes az “En Prison” szabály, ami azt jelenti, hogy ha páros vagy páratlan tétre teszel, és a golyó a nullára esik, lehetőséged van arra, hogy visszanyerd a tétedet. Az osztó “börtönbe zárja” a tétedet, és egy jelzőt helyez a téted tetejére. A következő pörgetésig, ha nyersz, visszakapod a tétedet, ellenkező esetben a vesztesége a házhoz kerül. Ez egy érdekes variáció, de nem biztos, hogy a francia stílusú online kaszinókon kívül találsz ilyet.

  Premiere Roulette Diamond Edition
  A Premiere Roulette Diamond Edition az online kaszinó grafikáját használja ki, de a klasszikus piros és fekete opció mellett több színre is fogadhatsz. Valójában az online játékosok számos szín közül választhatnak a tétjeik elhelyezéséhez, beleértve a zöldet, a sárgát vagy akár a kéket is. Az 1-36-os számok továbbra is jelen vannak és helyesek, míg az egy- és dupla nullás változatok is elérhetőek.

  Többgolyós rulett
  Ez a játék a tökéletes online rulett variáció az online kaszinóba járók számára. A Multi-Ball lehetővé teszi, hogy egyszerre akár három golyóra is fogadhass a keréken, így egy helyett egy csomó számra is fogadhatsz, a nyereményed pedig a játékban lévő golyók számának megfelelően oszlik meg.

  Spingo
  A bingó és az online rulett bizarr keveréke, a Spingo a klasszikus 1-től 36-ig terjedő számok helyett az 1-től 10-ig terjedő számokra fogad, és három különböző színre fogadhatsz. Amint a kerék elkezd forogni, a számozott golyók véletlenszerűen, lottószerűen kerülnek kiválasztásra, majd a színes tálcákba pottyannak. A számok és a színek mellett, ha szeretnéd, az Odds és a Páratlan is kiválasztható.

  Több tárcsás rulett
  Általában a Microgaming által működtetett online kaszinókban található meg, a rulett ezen változata lehetővé teszi, hogy egyszerre akár nyolc kerékre is fogadhass.

  A téteket továbbra is egyetlen táblára teszi meg, de az eredmény az egynél több kerékre történő elosztástól függ. Ez azt jelenti, hogy ha egyszerre több keréken is ugyanazt a számot találod el, akkor máris pénzben vagy. Ez egy nagyszerű játék arra, hogy nagyobb volument érj el, és sokkal gyorsabban ledolgozd a befizetési bónuszt.

  Élő osztós rulett

  Az élő osztós rulett szépsége abban rejlik, hogy otthonod kényelméből, a kaszinószoftverek biztonságával vagy a kétes véletlenszám-generátorokkal kapcsolatos aggodalmak nélkül fogadhatsz egy valódi kerékre. Egy valódi kerékre fogadhatsz, egy valódi osztó által pörgetett valódi golyóval, mindezt otthonod kényelméből. Még beszélgethetsz is az osztóval, és láthatod őt a webkamerádon keresztül. Ez nagyszerű emberi elemet ad az online rulettjátékokhoz, és elveszi a virtuális golyók egész napos pörgetésének néha rideg, robotszerű érzését.

  Mi megtaláljuk a legjobb oldalakat!
  Minden egyes oldalt teszteltünk és értékeltünk a szoftver minősége, a játékmenet, a sebesség, a realizmus és az ügyfélszolgálat szempontjából. Ezután minden egyes minősítést leszűkítettünk azokra az oldalakra, amelyek a legmagasabb kifizetési arányokat kínálták. Nézze meg ajánlott választásainkat, mielőtt online rulettezne a régi oldalak bármelyikén. Kattints egy linkre, töltsd le a klienst, és élvezd a legjobb valódi pénzes bónuszt még ma. További online kaszinó útmutatókat itt találsz.

  https://legjobbmagyarkaszinok.com/valodi-penzes-jatekok/elo-rulett

Viewing 1 post (of 1 total)
Reply To: Online rulett variációk
Your information: